Stel cookie voorkeur in

Workshops

Compas organiseert regelmatig workshops, vaak in samenwerking met partners zoals Kentalis, GGD, en Bibliotheek 's-Hertogenbosch. Ze worden aangekondigd via deze website.

Op aanvraag ►
Workshop 'Verbinding' voor kindcentra 0-13

Voor samenwerkende partners (voorschoolse voorziening en basisschool) in de kindcentra 0-13 in 's-Hertogenbosch biedt Compas twee workshops aan met het thema verbinding. De workshops nodigen uit om bij elkaar in de keuken te kijken en elkaar beter te leren kennen.

Workshop 1 richt zich op verbinding in de fase 'back-to-back'. Partners zitten in één gebouw, maar werken nog niet echt samen. 'Hoe gaan we elkaar ontmoeten en wie dan?'

Workshop 2 richt zich op verbinding in de fase 'face-to-face'. Partners kennen elkaar, voelen voor samenwerking, maar weten nog niet hoe de eerste stappen te zetten.

De workshops zijn ontwikkeld en worden gegeven door Brigitte Bruin en Mariangela Molenaar. Ze vinden op aanvraag plaats. Aanmelding verloopt via Compas. Wil je meer informatie over de workshops? Neem dan contact op met de trainers via coaching@signumonderwijs.nl.

Meld je aan

 

Downloads

 

Eindelijk een erg zinvolle workshop waar je veel van kunt opsteken!
Marloes, pedagogisch medewerker