Stel cookie voorkeur in

Aanbod 2021-2022

Met veel plezier presenteren we ons trainingsaanbod voor schooljaar 2021-2022. Naast het aanbod in de folder die je hiernaast kunt downloaden, is het altijd mogelijk om een passend aanbod te maken, afgestemd op de behoefte van jullie locatie. Denk aan het verzorgen van studiedagen, team- of themabijeenkomsten.

Voor wie?

Onze trainingen zijn ontwikkeld voor professionals in primair onderwijs en kinderopvang. Ze zijn gericht op voor- en vroegschoolse educatie, het jonge kind, het oudere kind, teamontwikkeling en de stimulering van kindcentrumontwikkeling.

Training in coronatijd

Voor de uitvoering van de training worden de richtlijnen van het RIVM aangehouden. De trainingen zullen zoveel mogelijk fysiek worden aangeboden. Daarnaast biedt deze tijd ook de kans om het soms anders te doen.

Inschrijven

Vanaf nu tot september 2021 kun je je inschrijven via trainingen@compasnul13.nl. Na dit moment kun je eventuele beschikbaarheid checken. Langlopende trainingen gaan door bij een minimum van 8 deelnemers.

Locatie

De meeste trainingen worden gegeven op Landgoed Coudewater in Rosmalen. Je ontvangt voorafgaand aan de training of workshop een bevestiging met praktische informatie. De trainingen kunnen ook (op aanvraag) incompany gegeven worden.

Kosten

De kosten staan vermeld in de folder, met uitzondering van maatwerk- en incompanytrajecten. In de meeste gevallen kunnen we de trainingen en workshops kosteloos aanbieden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Wil je meer weten over een training of workshop? Neem dan gerust contact op via trainingen@compasnul13.nl of 073-8507824.

Downloads

 

Eindelijk een erg zinvolle workshop waar je veel van kunt opsteken!
Marloes, pedagogisch medewerker