Trainingen

Beste professional,

Ook voor schooljaar 2023-2024 hebben wij weer een nieuw trainingsaanbod gecreëerd vanuit alle kennis en expertise binnen Compasnul13 en onze samenwerkingspartners. Deze kennis delen wij maar al te graag met jullie om de ononderbroken ontwikkeling en de kansen voor kinderen in gemeente ’s- Hertogenbosch te vergroten. Het aanbod bestaat dit jaar uit een variatie van vaste trainingen en aanbod op maat.

Inschrijven

Tot 1 september kun je je inschrijven via trainingen@compasnul13.nl. Na dit moment kun je uiteraard de beschikbaarheid checken, maar kunnen we je geen garantie tot deelname meer geven. Wanneer er onvoldoende aanmeldingen zijn, kan besloten worden dat de training of workshop niet doorgaat.

Kosten

De kosten staan vermeld in deze brochure, met uitzondering van maatwerk- en incompany- trajecten. In meeste gevallen kunnen we de trainingen en workshops kosteloos aanbieden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Wil je meer weten over een training? Neem dan gerust contact op via de mail: trainingen@compasnul13.nl of telefonisch via 073-8507824.

Tot ziens bij Compasnul13!

Simone Heise
Coördinator trainingen 

 

Jonge kind   Oudere kind   Teams    KC ontwikkeling