Trainingen

Met veel plezier presenteren we ook dit jaar weer het trainingsaanbod van Compas. Klik op de link hiernaast voor de download van ons trainingsaanbod. Naast het aanbod in deze brochure is het altijd mogelijk om een passend aanbod te maken, afgestemd op de behoefte van jullie locatie. Denk aan het verzorgen van studiedagen, team- en/ of themabijeenkomsten.

Compas werkt met gecertificeerde trainers. Daarnaast willen we vaker een podium bieden aan  anderen. Je zult dan ook diverse trainingen en workshops aantreffen die worden gegeven door experts in het Bossche werkveld.

Inschrijven

Tot eind augustus 2021 kun je je inschrijven via trainingen@compasnul13.nl. Na dit moment kun je uiteraard de beschikbaarheid checken, maar kunnen we je geen garantie tot deelname meer geven. Wanneer er onvoldoende aanmeldingen zijn, kan besloten worden dat de training of workshop niet doorgaat.

Locatie

Ondanks Covid-19 hopen we dat we de meeste trainingen en workshops weer fysiek kunnen aanbieden. In de meeste gevallen zal dat zijn op Landgoed Coudewater in Rosmalen, in gebouw Mariënwater. Je ontvangt voorafgaand aan de training of workshop een bevestiging met praktische informatie. Vindt de training online plaats, dan ontvang je hierover tijdig bericht.

De trainingen kunnen op aanvraag ook online of fysiek incompany gegeven worden.

Kosten

De kosten staan vermeld in deze brochure, met uitzondering van maatwerk- en incompanytrajecten. In meeste gevallen kunnen we de trainingen en workshops kosteloos aanbieden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Wil je meer weten over een training? Neem dan gerust contact op via de mail: trainingen@compasnul13.nl of telefonisch 073-8507850.

Tot ziens bij Compasnul13!

 

Jonge kind   Oudere kind   Teams    KC ontwikkeling