Trainingen

Pedagogisch medewerkers, leerkrachten, onderwijsassistenten, directeuren, managers en teams: als het gaat om de ontwikkeling van kinderen gelooft Compasnul13 in de kracht van de professional. Wanneer je je vak verstaat, krachtig samenwerkt en bereid bent om te blijven leren, kun je de wereld betekenen voor een kind én word je blij van je werk. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij, met inspirerende trainingen en workshops. Onze ervaren trainers delen hun expertise op het gebied van het jonge en oudere kind, taal- en spraakontwikkeling, coaching, samenwerking binnen teams en kindcentrumontwikkeling. Het actuele aanbod vind je in onze trainingsbrochure. We denken ook graag met je mee over maatwerk. 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een training of workshop tot 1 september 2023 via trainingen@compasnul13.nl. Na deze datum kunnen we je geen garantie tot deelname meer geven, maar kun je uiteraard wel informeren of er nog plaats is. 

Kosten

De kosten staan vermeld in de brochure, met uitzondering van maatwerk- en in company- trajecten. In meeste gevallen kunnen we de trainingen en workshops kosteloos aanbieden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Wil je meer weten over een training? Neem dan gerust contact op via trainingen@compasnul13.nl of 073-8507824.


Bodymap
Vanaf 2024 is Compasnul13 een samenwerking gestart met Bodymap, dat betekent dat de trainingen van Bodymap vanaf maart ook vanuit Compasnul13 aangeboden worden. 

Bekijk het introductiefilmpje over Bodymap: