Trainingen

Pedagogisch medewerkers, leerkrachten, onderwijsassistenten, directeuren, managers en teams: als het gaat om de ontwikkeling van kinderen gelooft Compasnul13 in de kracht van de professional. Wanneer je je vak verstaat, krachtig samenwerkt en bereid bent om te blijven leren, kun je de wereld betekenen voor een kind én word je blij van je werk. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij, met inspirerende trainingen en workshops. Onze ervaren trainers delen hun expertise op het gebied van het jonge en oudere kind, taal- en spraakontwikkeling, coaching, samenwerking binnen teams en kindcentrumontwikkeling. Het actuele aanbod vind je in onze trainingsbrochure. We denken ook graag met je mee over maatwerk. 

Inschrijven

Vanaf nu tot aan 19 augustus kan je jezelf inschrijven via de mail: trainingen@compasnul13.nl. 
Vanaf 19 augustus 2024: Het inschrijven voor een training, webinar of cursus gaat vanaf 19 augustus 2024 anders dan je van ons gewend bent.
Compasnul13 is namelijk gestart met het digitaliseren van het inschrijven voor trainingen middels een academie. Er komt een link op de website van Compasnul13, hier kan je doorklikken naar de online omgeving om jezelf in te schrijven.

Medewerkers van Signum en ATO scholenkring kunnen zich nu al via hun eigen academie inschrijven voor trainingen van Compas.

In de academie kan je jezelf niet alleen inschrijven maar vind je ook waardevolle content die aansluit bij de door jou gekozen training. Denk hierbij aan video’s en artikelen. Gaandeweg zal er steeds meer content beschikbaar zijn. Hier later meer over. Je hebt de mogelijkheid om je het gehele jaar in te schrijven voor een training, webinar of cursus.

Kosten

De kosten staan vermeld in de brochure, met uitzondering van maatwerk- en in company- trajecten. In meeste gevallen kunnen we de trainingen en workshops kosteloos aanbieden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Wil je meer weten over een training? Neem dan gerust contact op via trainingen@compasnul13.nl of 073-8507824.


Bodymap
Vanaf 2024 is Compasnul13 een samenwerking gestart met Bodymap, dat betekent dat de trainingen van Bodymap vanaf maart ook vanuit Compasnul13 aangeboden worden. 

Bekijk het introductiefilmpje over Bodymap: