Onze visie

Compas werkt samen met professionals en ouders aan optimale ontwikkelingskansen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We zijn een deskundige en betrokken partner voor kinderopvang, primair onderwijs en gemeente en een verbindende schakel in de educatieve infrastructuur. Vanuit de inhoud brengen we praktijk en beleid dichterbij elkaar. Dat doen we door naar professionals binnen organisaties te luisteren, met hen mee te denken en te inspireren. Wij geloven in de kracht van samenwerking, verbinding en innovatie.

Voor wie werken wij?

Compas werkt voor professionals in kinderopvang, peuterarrangementen en primair onderwijs: beroepskrachten die werken (aan een doorgaande lijn) voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Zoals pedagogisch medewerkers, leerkrachten, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, directies, managers, bestuurders, beleidsmakers, jeugd- en sociaal verpleegkundigen en welzijnswerkers. Veel van onze inzet wordt gesubsideerd vanuit de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Onze werkwijze

Iedere professional en iedere organisatie volgt zijn eigen weg. We luisteren dan ook altijd eerst naar wat er speelt en waar behoefte aan is. Vandaaruit bekijken we samen hoe we kunnen ondersteunen, welke begeleiding past en waar advies welkom is. We benutten daarbij ook ons netwerk in 's-Hertogenbosch en regio De Meierij. Voor al onze projecten en diensten geldt: het eigenaarschap blijft bij de professional.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend!